Uppsala
14-15 september

Vi planerar i år att genomföra ett Exhalytics-forum där vi samlar våra kunder, såväl nya som gamla, till ett utbildnings och erfarenhetsutbytestillfälle. Det hela sker i Uppsala den 14-15 september. Vi inleder vid lunch på onsdagen och avslutar vid lunch på torsdagen den 15 september.
Upplägg
På onsdagen har vi tänkt att ge en rundvandring i våra lokaler i Uppsala med visning av våra olika produkter. På kvällen anordnar vi en middag med alkoholhaltig dryck motsvarande en vanlig restaurangmiddag där de under kvällen får möjlighet att testa deras påverkan i både våra alkomätare av typen Exhalytics och Evidenzern som är polisens bevisinstrument vid rattfylleri.

Denna typ av utbildningsmiddag ges till bland annat tjänstemän inom rättsväsendet för att de ska få en förståelse för kopplingen mellan intag och påverkan. Detta ger en medvetenhet av hur påverkad man blir av konsumtionen och hur mycket det ändå krävs för att komma upp i en märkbar nivå och också hur alkoholnivåerna sedan avklingar. 

Vi ordnar övernattningen på ett hotell i Uppsala och fortsätter sedan på hotellet dagen efter med kundernas och andras erfarenheter från systemen och implementeringen.

Kostnad
Vi kommer ta ut en mindre deltagaravgift (ca 2000 kr) som förutom informationspassen inkluderar hotellövernattning, lunch onsdag och torsdag samt middagen på onsdag
Lämna din feedback på vad du vill forumet ska innehålla här

/